woensdag 1 april 2020

Verricht kleine werkzaamheden via websites

Deel 3  -  8


Verricht kleine werkzaamheden via websites

Er zijn volop websites op het internet te vinden die u vragen om iets te doen waarna er een kleine betaling in Bitcoin volgt. In het algemeen zal het wel een beperkt bedrag zijn. Denk daarbij aan een hoeveelheid Satoshi.

U vindt volop kleine werkzaamheden op internet

De werkzaamheden waar we het over hebben zijn zaken als het invullen van vragenlijsten, het bekijken van bepaalde video’s, het klikken op een advertentie en het geven van antwoorden op vragen. Ook beloningen in Bitcoin voor het inschrijven op gratis aanbiedingen en probeerversies zijn volop te vinden.

En natuurlijk kunt u allerlei spelletjes spelen

En dan zijn er nog de vele online spelletjes, de mogelijkheid om gegevens van vrienden door te geven en het online kopen met een bonus of een spaarsysteem. Betaling gaat in het algemeen snel en eenvoudig.

Controleer wel of het niet zonde van uw tijd is

Sommige sites willen alleen maar uw Bitcoin-adres. Anderen vragen u om in te schrijven of om een account te openen. Of het allemaal de moeite waard is? Dat moet iedereen voor zichzelf bekijken. Als u uw tijd beter kunt besteden moet u het waarschijnlijk niet doen. Zeker niet als u uw vrije tijd gemakkelijk in geld om kunt zetten. Het gaat bij deze kleine werkzaamheden niet om veel tijd. Meer dan een paar minuten kosten ze meestal niet. Maar als u het teveel doet kan er toch aardig wat kostbare tijd in gaan zitten. Het loopt geleidelijk en ongemerkt toch op.

Vooral doen als u het leuk vindt

Maar als u verder niets anders om handen heeft en u vindt het leuk om eens wat cryptomunten in handen te krijgen, wie houdt u dan tegen? Zoek eens wat rond op het internet met de Google zoekfunctie  en u krijgt wel ergens een ingang. Via advertenties op de verschillende websites komt u vanzelf wel aan nieuwe adressen.

7. Maak gebruik van Bitcoin Faucets


Bitcoinfaucets zijn gewoon websites die om de zoveel tijd een aantal Satoshi weggeven. Er komt enorm veel verkeer op deze websites. Dat maakt ze vaak tergend langzaam. Ervaring leert dat er vele zijn met exotische technische mankementen en kuren. Sommigen betalen gewoon niet uit. Lopen vast of verdwijnen plotseling in het niets.

Er gaat dus heel veel mis bij Bitcoin faucets

Bij sommige faucets moet u een tijd meedoen voor u uitbetaald wordt. Maar die tijd haalt u dan niet omdat de faucet alweer verdwenen is. En dan bent u alles wat u opgebouwd hebt kwijt. Mogelijkheden om te reclameren zijn er meestal niet of niemand geeft enige reactie. Laat staan dat er iets aan wordt gedaan. Voor u namelijk nog 10 miljoen anderen.

Er zijn wel vergelijkende websites die u verder op weg kunnen helpen om een wat meer betrouwbare faucet te vinden.


 


Irritante captcha’s verminderen het plezier behoorlijk

Ook hier zien we weer vaak dat er een kleine taak verricht moet worden. Soms niet meer dan het invullen van een zogenaamde captcha. U kent het wel. Het moeten kiezen van drie verkeersborden uit negen plaatjes. Of pizza’s. Of cruiseschepen.  Op zich is dat nog wel begrijpelijk, omdat robots deze sites anders zonder deze handmatige acties gewoon leeg zouden halen. Die captcha levert daar  de beveiliging tegen.

Een beetje 15-jarige draait tegenwoordig zijn hand niet om voor het knutselen van een soort robot, tenslotte.

Daarvoor geldt natuurlijk hetzelfde als bij het bovenstaande punt: Doe het alleen als u het leuk vind om het te doen. En als u uw tijd toch nergens anders voor gebruikt.

Terug naar Er zijn volop online betaalmogelijkheden met Bitcoin

Verder naar Mine uw eigen Bitcoins

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire posts

Bitcoin zoekt de 10.000 dollar grens

Bitcoin zoekt de 10.000 dollar grens
De koers lijkt spanning op te bouwen. Om plotseling door de grens te springen? Wie zal het zeggen?