dinsdag 31 maart 2020

Provisie bij Bitcoin

Deel 8  -  7


Provisie bij Bitcoin

 U kunt provisie bij Bitcoin ook zelf instellen

Vergelijk dit met een Bitcointransactie, waarbij de kosten gemiddeld rond de 10000 Satoshi ofwel 0,0001 Bitcoin liggen. U kunt bij overmakingen met Bitcoin ook zelf een bedrag instellen bij de betaling. Want hoe hoger het ingestelde bedrag, hoe sneller de bevestiging van uw transactie door de miners zal gaan.  (zie boek 4)


Lage provisiekosten ten opzichte van een creditcard

Stel dat we een bedrag van €1000 overmaken met een creditcard dan zal de partij die het geld gaat ontvangen daar rond de €30 tot €40 voor kwijt zijn aan kosten. Maken we hetzelfde bedrag over in Bitcoin dan zullen de transactiekosten ongeveer een euro zijn bij een koers van €10000 per Bitcoin (€10000 x 0,0001 = €1).

Bitcoin kan u dus flink geld besparen

Uit dit voorbeeld kunt u al zien hoe Bitcointransacties u veel geld kunnen besparen.
Zeker bij een forse omzet in wat hogere bedragen kan de winst aanzienlijk zijn.
Bitcoin is wereldwijd in te zetten zonder beperkingen

Meer mogelijke omzet en dus ook meer winst voor u

Bitcoin kijkt niet waar iemand vandaan komt. Ook al woont uw klant in een land dat bekend staat voor zijn fraude met creditcards dan wordt dit door Bitcoin normaal afgehandeld. Wellicht heeft u ervaring met het zakendoen in dat soort landen. Dan weet u wel hoe lastig dat is om alles geregeld te krijgen. Ook bij uw eigen bank en tussenpersonen.

Paypal, Stripe en andere populaire betaaldiensten hebben gewoon geen mogelijkheden om te betalen in dergelijke landen die bekend staan om hun grote percentage aan fraude. Maar met Bitcoin kunt u simpel betalingen ontvangen van iedereen. Waar die ook ergens in de wereld woont. Het enige dat men moet hebben om u te kunnen betalen is uw Bitcoinadres! En waar ter wereld dat Bitcoinadres zich bevindt weet helemaal niemand.


Terug   Bitcoin levert vrijwel directe betalingen


Verder  Privacy van klanten is bij Bitcoin goed geregeld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire posts

Bitcoin zoekt de 10.000 dollar grens

Bitcoin zoekt de 10.000 dollar grens
De koers lijkt spanning op te bouwen. Om plotseling door de grens te springen? Wie zal het zeggen?