dinsdag 31 maart 2020

Er ontbreekt toch nog iets?

Deel 6  -  7


Er ontbreekt toch nog iets?

Als u interesse hebt in handelen en wat verder rond kijkt dan komt u overal de mooiste grafieken tegen. Die hebt u nodig als u wilt gaan handelen.

Voorbeelden van dat soort grafieken ziet u hier onder.  Die grafieken gaan we hier echter niet behandelen want daar zouden we meerdere boeken voor nodig hebben.

Ook is het heel verstandig om er een cursus over te volgen voor u er geld in gaat steken. Geld is bij trading verdwenen voor u er erg in hebt.

Veel informatie over trading in allerlei financiële waarden vindt u hier 

Rate of Change, handelt op basis van verschillen over bepaalde periodes
MACD ofwel Moving Average Convergentie Divergentie is één van de betere systemen een leent zich ook goed voor beginners.
Het trendkanaalsysteem is onze trots. Het is een techniek die het mogelijk maakt om van je handel op de financiële markten te leven. En je hebt ook nog beleg op je brood. Het programma heeft elke crash van Wallstreet vanaf 1900 tijdig voorspeld. Ook de recente beursval door de coronacrisis. Basis zijn hier niet de (toch onvoorspelbare) koeren maar het sentiment dat door de zelf ontwikkelde techniek wordt berekend en voor de korte termijn voorspeld. Voor de lange termijn bestaan er geen voorspellingsmodellen. Dat is puur koffiedik kijken. Spelen in het casino is net zo rendabel maar wel veel leuker.





Zelf ontwikkeld dynamisch timersysteem met goede resultaten



Overbought /oversold techniek met zeer goede reputatie





Donchian Channel, geliefd bij professionele traders maar wel voor de lange termijn en voor mensen die niet snel inde stress schieten.


Terug naar Wordt u succesvol of niet succesvol…U mag beslissen

Verder naar Populaire Bitcoin Trading Platforms als Coinbase

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire posts

Bitcoin zoekt de 10.000 dollar grens

Bitcoin zoekt de 10.000 dollar grens
De koers lijkt spanning op te bouwen. Om plotseling door de grens te springen? Wie zal het zeggen?