dinsdag 31 maart 2020

CEX.io

Deel 6  -  10


CEX.io


CEX.io is één van de meest populaire cryptobeurzen op dit moment met meer dan 1 miljoen actieve gebruikers die we over de gehele wereld terug kunnen vinden. Van huis uit is CEX.io echter geen beurs. Het bedrijf is oorspronkelijk in 2013 opgezet als een zogenaamde cloudminer. Deze tak van het bedrijf is inmiddels gesloten, onder anderen vanwege het succes van de beursactiviteiten.

Veel klanten waarderen de transparante manier waarop CEX.io’s provisiesysteem werkt. Als je Bitcoin wilt kopen dan is het gemakkelijk in te zien wat een bedrag van bijvoorbeeld  $100, $200, $500 of $1000 je uiteindelijk op gaat leveren. En dat geldt niet alleen voor aankopen in USDdollars. Kopen in Brits Pond, Euro, and Russische Roebels werkt even goed. De koopprijs wordt elke 120 seconden bijgewerkt.

Om te starten is het noodzakelijk om een rekening te openen en daar een bedrag op te storten. Dat gaat het eenvoudigste met uw creditcard. Voor de liefhebbers is het mogelijk om onbeperkt creditcards toe te voegen. Overigens staat niet elke creditcard het aankopen van Bitcoins toe. Ook overmaken vanaf een bank is mogelijk.

Als u over een account beschikt kunt u met 1 klik Bitcoins kopen. Die kunt u dan opslaan in uw CEX.io wallet, u kunt ermee gaan handelen of u kunt ze in een andere wallet overzetten.

Het verkopen van Bitcoins is eveneens simpel bij CEX.io. Als u de Bitcoins in uw account hebt staan dan kunt u ze direct omzetten in cash of u kunt ze verkopen door ze te verhandelen. Iets  wat vaak een beter rendement oplevert.

U kunt uw winsten gemakkelijk terughalen via een Visa- of Mastercard en uw geld vrijwel direct ontvangen. Als er sprake is van grotere transacties dan kunt u die overmaken via een bankrekening. Als u in Europa woont kunt u gewoon gebruik maken van een bankrekening met een IBANcode.

Terug naar Kraken

Verder naar Bitstamp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire posts

Bitcoin zoekt de 10.000 dollar grens

Bitcoin zoekt de 10.000 dollar grens
De koers lijkt spanning op te bouwen. Om plotseling door de grens te springen? Wie zal het zeggen?